IKEA Hackers - Clever ideas and hacks for your IKEA 2014-09-08 15-54-28

喜愛DIY的朋友都需要很多儲存物品的空間,但家品店未必有合適的現貨提供,何不親手DIY一番?今日為大家介紹這個網站就是用喜愛「空間大改造」的IKEA家具加工組合,創造獨一無二的手作空間。

顧名思義,IKEA Hackers就是用IKEA的產品拼湊改裝,創造適合自己的家具。下面兩個就是其中的例子:

Cutting table

Image from: New customized sewing room cutting table – IKEA Hackers

KALLAX workstation

Image from: KALLAX workstation – IKEA Hackers

網站裡面有很多不同用家的創作,而且還在不斷增加。雖然未必適合香港的環境,但觀賞其他人的構思也可刺激一下思維,為自己下一個計劃提供點子。

Website: IKEA Hackers

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *